Gorzałka Kołobrzeska Tradycyjna jest wynikiem wieloletniego doświadczenia producenta. Trunek stworzony na bazie naturalnych, wyselekcjonowanych składników, przede wszystkim spirytusu zbożowego, charakteryzuje się delikatnym aromatem śliwki i mięty oraz niepowtarzalnym smakiem. Gorzałka Kołobrzeska powstaje w procesie produkcji manufakturowej, podczas którego poddana jest leżakowaniu.
Gorzałka Kołobrzeska Przepalanka jest lokalnym produktem kołobrzeskim nawiązującym do tradycyjnych polskich smaków. Wytworzony na bazie spirytusu zbożowego. Obecność wanilii i karmelu czyni go trunkiem wyjątkowym. Doskonały smak sprawia, że jest to produkt idealny na każdą okazję.
Lokalny produkt kołobrzeski o wyjątkowej rubinowej barwie nawiązujący do kamienia szlachetnego o tej nazwie. Obecność wiśni, śliwki, cynamonu, imbiru, rodzynek, goździków nadaje mu słodyczy. Spirytus zbożowy utrwala ten smak i czyni go zmysłowym. To sprawia, że jest to wyjątkowy trunek na specjalne okazje!
Lokalny produkt kołobrzeski nawiązujący do bursztynu zwanego złotem północy. Wytworzony na bazie spirytusu zbożowego. Wytrawny smak zyskuje ona dzięki połączeniu śliwki, cynamonu, imbiru, rodzynek, goździków i trawy żubrowej. Jest to produkt unikalny i sporządzony z największą starannością.